Cleaning Service Van der Weele

Hygiëne zit in ons genen.

Schoonmaakbedrijf in Culemborg

Heeft u een schoonmaakbedrijf in Culemborg nodig? Dan is Cleaning Service van der Weele hét schoonmaakbedrijf wat u nodig heeft. Wij zijn een dynamisch schoonmaakbedrijf waarbij dienstverlening hoog in het vaandel staat. Inmiddels hebben wij al meer dan 24 jaar ervaring in het schoonmaken van allerlei panden. Geen enkel schoonmaakklus is voor ons onmogelijk. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het schoonmaken van panden, kantoren, glasbewassing en zonnepanelen bewassing. Neem contact met ons op als u benieuwd bent naar onze services! 

Neem contact op
Panden en kantoren

Bent u werkzaam als ondernemer en beschikt u over een eigen kantoorpand of ander soort bedrijfspand? Dan is dat pand uw visitekaartje. Hier ontvangt u immers uw bezoekers en hier werken uw eventuele werknemers. Een schone ruimt oogt niet alleen fijn, maar het is ook nog eens beter voor de gezondheid. Neem contact met ons schoonmaakbedrijf in Culemborg op, zodat we u kunnen ontzorgen met alle voorkomende schoonmaakklussen in en rondom uw bedrijfspand. Het is mogelijk om uw bedrijfspand regelmatig door ons schoonmaakbedrijf schoon te laten maken. Dit zodat u te allen tijde over een schone, fris ruikende bedrijfsruimte beschikt.

Ik ben geïnteresseerdSchoonmaakbedrijf Culemborg


 

Schoonmaakklussen rondom uw bedrijfspand

Naast dat we u als schoonmaakbedrijf in Tiel van dienst kunnen zijn bij het schoonmaken van kantoorpanden en andere soorten panden, kunnen we dit ook zijn rondom deze panden. Hierbij kunt u denken aan het wassen van de ramen van uw bedrijfspand, en het schoonmaken van de zonnepanelen. Het is namelijk belangrijk dat de zonnepanelen op uw bedrijfspand regelmatig gereinigd worden. Dit zodat u optimaal kunt profiteren van de opgewekte zonne-energie. Tevens kunnen wij als schoonmaakbedrijf in Culemborg de gevels van uw bedrijfspand reinigen.


Gevel reinigen

Door de gevels van uw bedrijfspand door ons te laten reinigen, ziet uw bedrijfspand er niet alleen van binnen schoon en fris uit, maar ook van buiten. Alle aanwezige vervuiling op de gevel van uw bedrijfspand zal door ons worden verwijderd. Hierbij zullen we vooraf de juiste aanpak bepalen. Het is namelijk niet mogelijk om voor elke soort gevel dezelfde reinigingsmethode te gebruiken. Per gevel, zal door ons schoonmaakbedrijf in Veenendaal de juiste reinigingsmethode bepaald worden. Voor ons is geen enkele schoonmaakklus onmogelijk. Dit of dit nu een zakelijke schoonmaakklus of een particuliere schoonmaakklus betreft. Neem telefonisch contact met ons op, of vul het contactformulier op onze website in.

Neem vrijblijvend contact op